top of page

INFO OM SKYTTERCAMP

Ca 800 plasser for vogn, bobil og telt er påmeldt skyttercamp gjennom LS2024. Disse er nå fordelt på følgende camper:

 

1. Guldbergaunet/ Steinkjerhallen: Namdal samlag og Sørlandet krets og Troms Samlag, samt de som bestilte direkte via Guldbergaunet camping.

 

2. Lensmyra/Røra: Viken 2 krets, Gauldal samlag, Uttrøndelag samlag, Hordakretsen, Fjordane krets, Søre Sunnmør samlag og Romsdal samlag.

 

3. Vibe: Opplandskretsen

 

4. Fagerheim: Viken 1 krets

 

5. Binde: Nordmør samlag og Fosen samlag

 

6. Steinkjer Skistadion: Nord-Norge krets, unntatt Troms samlag.

 

Vi gjør oppmerksom på at skytterlag som har bestilt skyttercamp utenom samlagene, er medregnet som en del av samlaget i vår oversikt.

Fredag 5. juli ble det sendt oversikt til samlagene med fordeling av plasser, og info om underlag på hver plass. Ta kontakt med samlaget ditt hvis du ikke har fått info tilsendt.

Kart over LS-camper

LS-campkart.png
steinkjer-arrangementsbyen (1).jpg

Innsjekking

Campene blir åpen fra torsdag 18. juli kl 10.00. Alle sjekker inn direkte på sin camp ved oppmøte. Det vil bli bemanning i innsjekkinga fram til ca kl 22 om kvelden.

 

Campene stenger på kvelden fredag 26. juli.

 

Skulle noen ha lyst til å bo på Steinkjer i forbindelse med Norgescup i Overhalla, Stjørdal og Rennebu, må vi få beskjed om det før 1. juli. Så åpner vi en eller flere camper til det formålet.

Presentasjon av campene

 

Guldbergaunet/Steinkjerhallen: Elvenget 10. Området ligger rundt vgs, u-skole og idrettshall. Campen har kort gangavstand til Steinkjer Sentrum. Det er ca 45 min. å gå til LS-arenaen. Det er masse kapasitet på dusj og toalett på dette området, og boende på andre camper kan også benytte dette, hvis ønskelig. De fleste som camper her må bo på asfalt.

Røra: Søndre Lensmyrvegen 3. Et nytt, delvis ubebygd industriområde på Røra i Inderøy kommune, samt område rundt skole og idrettsanlegg. Det tar 20 minutt å kjøre til LS-arenaen. Det går jevnlig tog fra Røra til Steinkjer. Dusjer er i klubbhus, samfunnshus og skole. Det blir satt ut toaletter i campen, i tillegg til toalett i nevnte bygg. Røra ligger i vakre Inderøy med mange fine turområder, lokalmatprodusenter, serveringssteder og naturperler. Det er butikk, restaurant og bensinstasjon på Røra. Så at det er mye som veier opp for litt lengre avstand til LS-arenaen.

Vibe: Bruemsvegen 14. Området ligger 7,5 km fra LS-arenaen, på vegen mot grovfelt-arenaen. Det tar ca 20 minutt å sykle. Campen blir der firmaet Linjeparter AS holder til, og er et stort og fint område med asfalt, grus og gras. Dusj og toalett blir i mobile sanitærbrakker. Og det er ca 4 km til Steinkjerhallen. Like ved campen ligger en av Steinkjers fineste badeplasser, i elva Ogna.

Fagerheim: Ogndalsvegen 164. Grusplass som ligger 5 km unna LS-arenaen, på vegen mot grovfelt-arenaen Det tar 10 min å kjøre til LS-arenaen, 17 minutt å sykle. Dusj og toalett blir i mobile sanitærbrakker. Det er 2 km til Steinkjerhallen. Fagerheim er i nærheten av elva Ogna, Reinsvatnet og fine turomåder i skog og kulturlandskap.

Binde: Stodvegen 1075. Campen blir rundt Binde Skole og Stodhallen. Det er 18 km til LS-arenaen og ca 20 min. å kjøre. I Stodhallen og på skolen er det god kapasitet på dusj og toalett. Underlag blir grus, asfalt og gras. Det er Coop Marked 1 km fra campen. Badeplass og flotte turstier ligger like ved. Fotballbane, sandvolleyballbane og skolens og barnehagens uteområde er tilgjengelig for dere denne uka. Husk å spør oss om korteste vei til grovfelt-arenaen.

Steinkjer Skistadion: Kvamslia 21 Ca 6 km fra LS-arenaen, 11 min å kjøre, 25 minutt å sykle. Campen ligger på en skistadion, og underlag er gras, grus og asfalt. Campen ligger på Byafjellet, med mange flotte turstier som starter på campen. Dusjer og toalett blir i skiklubbens lokaler.

Campservice

Det blir etablert en betjent telefon for campservice under LS-uka.  Telefon 900 21 723 er bemannet fra 15. juli. Dette blir deres kontaktpunkt hvis dere lurer på noe om campene. Hver camp har en plassansvarlig, som også er tilgjengelig på dag og kveld.

 

Vi legger vekt på at det er rent og ryddig på campene. Skulle det være behov for ekstra renhold eller renovasjon, ønsker vi at bemanning på campen eller campservice får beskjed om dette snarest.

Buss og parkering

Vi har dessverre ikke klart å få til busstilbud mellom camper og arena i år. Vi mener vi har planlagt nok parkeringsplasser på LS-arenaen. Men vi håper mange benytter samkjøring og sykkel, der det er mulig. Det blir busstilbud mellom arena og sentrum.

Strøm

Alle som skal ha strøm må selv medbringe skjøteledning på 25 meter (Skal være godkjent for utendørs bruk og ha tverrsnitt på minimum 2,5mm2). På grunn av kapasitet er det ikke tillatt med bruk av elektrisk oppvarming i fortelt. Vi oppfordrer alle til å benytte gass som oppvarming i campingvognen/bobilen

Tømmeplasser

for bobil er på adresse Styggmelen 9A i Figga (ikke langt fra LS-arenaen) og ved campen på Guldbergaunet. Tømming av toalett for campingvogn og gråvann blir etablert på alle camper.

Praktisk info

Alle skal ha med egne brannslokningsapparat.

 

Det legges opp til at de fleste bør vaske ansikt og pusse tenner i vogna/bobilen. Vasker i sanitærbrakkene er for håndvask og for de som bor i telt.

 

Hver camp har dusj. Det er veldig god kapasitet på dusj i Steinkjerhallen, så den er også tilgjengelig for de som bor på alle de andre campene.

 

De som skal bo på asfalt, kan ikke bruke teltplugger.  De må sørge for å ha med seg nødvendig utstyr for forankring av fortelt. (sandsekker, vannkanner, stein e.l.). Telt er i hovedsak plassert på grus. Noen få får bo på gras.

 

Vi refunderer campavgiften ved avbestillinger gjort før 1. juli. Skulle du bli forhindret fra å bruke plassen din, er det fint om vi får beskjed, så vi får brukt arealene våre på gunstigst måte. Dette gjelder også etter 1. juli.

 

Kontaktinfo: innkvartering@ls2024.no

bottom of page